Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak ga se ne odriče

Otac Joška Svaguše preko noći promijenio mišljenje o sinu

\'25.09.2010., Poljud, Split - Nogometnu utakmicu 9. kola 1. HNL odigrali su Hajduk Split i NK Varazdin. Josko Svagusa. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Čagalj/PIXSELL
19.02.2011.
u 19:01

Mirko Svaguša prvo je govorio da Joško za njega više ne postoji, a onda da su složniji nego ikad i da će uvijek biti uz njega

Mirko Svaguša, otac Joška Svaguše, splitskog "kralja slastica", bivšeg čelnika Hajduka, nakon prospavane noći promijenio je mišljenje. I priča sasvim novu priču o ponašanju, razvodu svoga sina i njegovoj novoj životnoj družici.

U četvrtak je novinarima Večernjaka priznao da je jako nervozan. I kazao kako Joško za njega više ne postoji. I neka Bog dade zdravlja njegovoj nevjesti. I savjetovao je da se uhvatimo budala Keruma i Svaguše.

A danas je u Slobodnoj Dalmaciji poručio da će uvijek biti uza svog sina. I da ga se nije odrekao. I da je obitelj Svaguša u novim okolnostima još složnija. I da smo ga pogrešno citirali... A citirali smo ga točno, od riječi do riječi.

Joško je priznao da se razvodi od supruge Jasminke, da će imovinu podijeliti na pola, da ima novu partnericu, da je smršavio 15-ak kilograma. Razumljivo je da je Mirko Svaguša, "glava obitelji", promijenio mišljenje. Pogodile su njegove riječi njegove najbliže. Kako i ne bi. Jer sramota je kazati da za tebe sin više ne postoji! I to jedini.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
19:17 19.02.2011.

Ovaj me podsjeca na onu Englesku budalu sa kisobranom... :-))

KO
kornjas
20:10 19.02.2011.

Dao mu sin malo parica da ga ne bruka više u javnosti. Čini se, kakav otac, takav sin!

DU
Deleted user
19:13 19.02.2011.

Ma zaboli me ona stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije